50 de ani de tradiție!

Termeni utilizare site

Site-ul web www.legumefructe-buzau.ro, este proprietatea Societatii LEGUME FRUCTE BUZAU SA., cu sediul in Mun. Buzau, Sos. Bucuresti, nr. 1A, Jud. Buzau, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J10/382/1991, CUI RO 1154806, denumita in continuare LEGUME FRUCTE BUZAU

Accesul si utilizarea site-ului www.legumefructe-buzau.ro presupune acceptarea implicita si in totalitate a termenilor si conditiilor de mai jos. Vizitatorii denumiti in continuare utilizatori trebuie sa inceteze accesarea serviciului in cazul in care nu sunt de acord cu termenii si conditiile impuse.

Termenii si condittiiile pot fi modificate in orice moment de catre administratorul site-ului, fara ca persoanele care utilizeaza site-ul sa fie notificate in acest sens.

Termenii si conditiile pentru utilizarea site-ul pot fi consultate in orice moment.

Continutul site-ului: date, imagini, texte, simboluri, sigle, elemente de grafica web, baze de date precum si alte informatii, apartin Societatii Legume Fructe Buzau S.A.

Utilizarea partiala sau integrala a datelor, imaginilor, etc, necesita acordul prealabil in scris al www.legumefructe-buzau.ro

Acceptarea utilizarii site-ului, inseamna declararea in mod expres si implicit de catre utilizatori ca sunt de acord cu urmatoarele:

 • utilizarea site-ului se face pe proprie raspundere iar Societatea Legume Fructe Buzau S.A. este absolvita de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentruun anume scop;
 • Sa nu publice, transmita si sa distribuie informatii obscene, ilegale, daunatoare sau defaimatoare;
 • Sa nu utilizeze site-ul in scop publicitar;

Societatea noastra poate colecta urmatoarele date personale: nume, prenume, CNP, adresa de email, numar de telefon, formulare de contact, solicitare informatii , SMS.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: reclama, marketing, publicitate, statistica, informarea utilizatorilor cu privire la situatia contului, evolutia comenzilor, confirmarea platilor.

Conform Legii nr. 677/2011 utilizatorii site-ului beneficiaza de urmatoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul la opozitie, dreptul de a va adresa justitiei, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor cu caracter personal si sa solicitati stergerea acestora.

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de termenii si conditii prezente, precum si toate efectele juridice care decurg din acestea, vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare.

 • 1. Prin utilizarea acestui website, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Accesul si utilizarea site-ului legumefructe-buzau.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos.
 • 2. Website-ul legumefructe-buzau.ro: Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorilor care contribuie cu informatii pe website. legumefructe-buzau.ro poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. legumefructe-buzau.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare a oricarui alt website.
 • 3. Folosirea acestui website: Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare. legumefructe-buzau.ro este un site de prezentare al Companiei LEGUME FRUCTE BUZAU SA. Pentru ca legumefructe-buzau.ro sa poata garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie respectati urmatorii termeni de utilizare:
  • – WEBSITE-UL SE VA UTILIZA DOAR IN INTERES PERSONAL SI NON-COMERCIAL.
  • – NU SE VA COPIA SAU DISTRIBUI NICI O INFORMATIE (text, poze, video, sau orice alt material) FARA A OBTINE IN PREALABIL ACORDUL SCRIS DE LA ADMINISTRATORUL WEBSITE-ULUI.
  • – NU VETI MODIFICA SAU DEGRADA NICI O PARTE DIN ACEST WEBSITE, IN AFARA DE PARTILE UNDE AVETI LEGAL SI PRESTABILIT ACCES.
  • – NU VETI PUBLICA PE ACEST WEBSITE INFORMATII CARE POT INDUCE IN EROARE CORECTITUDINEA DATELOR (text, materiale video, poze, etc).
  • – VETI RESPECTA TERMENII SI CONDITIILE IMPUSE DE ACEST WEBSITE.
  Dumneavoastra sunteti singurul raspunzator pentru daunele cauzate atat website-ului cat si altora, prin utilizarea neautorizata. In calitate de utilizator cu sau fara cont, sunteti de acord sa nu folositi nici un program, aplicatie sau orice alt mijloc de accesare automata a website-ului, in vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificarii sau alterarii website-ului. Sunteti singurul raspunzator pentru activitatea desfasurata pe acest website.
 • 4. Drepturile proprietatii intelectuale: Continutul website-ului va este oferit gratuit, cu scop informational. Continutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fara a avea in prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuala, adica LEGUME FRUCTE BUZAU SA. Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial. LEGUME FRUCTE BUZAU SA isi rezerva toate drepturile pentru continutul acestui website.
 • 5. Publicarea de informatii de catre utilizator legumefructe-buzau.ro permite utilizatorilor inregistrati sa posteze diferite materiale ( text, poze, materiale video, comentarii), precum si gazduirea lor. legumefructe-buzau.ro nu garanteaza confidentialitatea acestor materiale. Veti fi singurul raspunzator de materialele postate. Sunteti de acord sa nu postati materiale care incalca dreptul de autor, sau alte drepturi de proprietate intelectuala, sa nu fie obscene, pornografice, amenintatoare, care sa instrige la ura, materiale ofensive la adresa etniei sau rasei, materiale care sa violeze vreo lege, materiale publicitare. legumefructe-buzau.ro va inlatura materialele care incalca acesti termeni si conditii, fara vre-un avertisment in prealabil. Contul utilizatorului care a postat materiale ce incalca aceste conditii, va fi suspendat pe o perioada nedeterminata, urmand ca utilizatorul sa solicite reactivarea contului. legumefructe-buzau.ro are dreptul de a verifica si a decide daca materialele postate incalca sau nu acesti termeni si conditii. Sunteti constient si de acord ca postand materiale pe acest website, acordati catre legumefructe-buzau.ro toate drepturile de autor asupra materialului postat, inclusiv utilizarea, inchirierea, imprumutul, reproducerea, distribuirea, radiodifuzarea, transmiterea pe cablu, realizarea de materiale derivate. legumefructe-buzau.ro permite folosirea materialelor doar in interes personal, informational si non-comercial.
 • 6. Limitarea raspunderii legumefructe-buzau.ro nu este raspunzator pentru daunele rezultate din greseli, erori sau lipsa de acuratete a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative.
 • 7. Acceptarea termenilor si conditiilor Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.
 • 8. Realizatorii site-ului legumefructe-buzau.ro nu sunt raspunzatori pentru modul in care sunt folosite informatiile si retetele culinare prezentate pe acest site. UTILIZATORII site-ului mentionat precedent sunt SINGURII RASPUNZATORI pentru modul in care folosesc informatiile din acest site. Realizatorii acestui site nu pot fi facuti sub nici o forma raspunzatori pentru eventuale pagube, accidente sau orice alte neajunsuri din cauza utilizarii si aplicarii informatiilor din acest site.
 • 9. Politica de confidentialitate
  Toate informatiile furnizate de utilizatori sunt si vor ramane confidentiale; legumefructe-buzau.ro nu va folosi aceste informatii decat in scop personal; nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite reclame publicitare nesolicitate.

Pentru o experienta cat mai buna de navigare, acest site foloseste cookie-uri. Mai multe detalii puteti gasi aici.