50 de ani de tradiție!

Despre LFB

Calitate și tradiție.

LEGUME FRUCTE BUZĂU

Legume Fructe Buzau icon

Clienții nostri sunt cei mai exigenți pentru că își doresc gustul autentic de produse atent selecționate și calitate superioară. Ne dorim să le oferim în continuare clienților și la 50 de ani de existență același gust inconfundabil.

LEGUME FRUCTE Buzău a dezvoltat brandul LFB ca acronim al denumirii sale, dorind să pătrundă în inimile și casele românilor ca brandul tradiției românești și al gustului autentic

Vezi produsele

LEGUME FRUCTE BUZAU
Calitate și tradiție.

Legume Fructe Buzau icon

Din dorința de a sărbători cei 50 de ani de existență a fabricii LEGUME FRUCTE Buzău în anul 2024, întreaga sortimentație de produse îmbracă haine noi. Rebrandingul realizat are la bază dorința de a păstra rețetele tradiționale ce au consacrat fabrica noastră, punând accentul pe tradiția românească pe care vrem să o păstrăm. Așa cum bunicile noastre făceau sucul de roșii păstrând cele mai bune calități ale roșiei proaspete și gustoase, la fel realizăm și noi cel mai bun suc din roșii proaspete. Așa cum bunicile își pregăteau cămara cu bunătăți după rețete date din generație în generație, la fel și noi menținem tradiția și în același timp calitatea la cele mai mari standarde.

.

Pentru o experienta cat mai buna de navigare, acest site foloseste cookie-uri. Mai multe detalii puteti gasi aici.