Chiftele de năut cu sos de roșii și ierburi aromatice
Se pune năutul la înmuiat de cu seara în apă cu sare, binențeles după ce se spală bine. Dimineața se pune la forfotit cu un cățel de usturoi și frunză da dafin.
CiteșteSe pune năutul la înmuiat de cu seara în apă cu sare, binențeles după ce se spală bine. Dimineața se pune la forfotit cu un cățel de usturoi și frunză da dafin.
CiteșteSe lasă de seara fasolea la înmuiat după care o punem la fiert până ce aceasta fierbe pe jumătate. Punem în ceaun la încălzit uleiul adăugăm ceapa tăiată, punem și 50 ml apa...
CiteșteTăiem ceapa și ardeii fideluță. Punem uleiul într-o cratiță. Adăugăm ceapa și o călim până se îngălbenește, amestecând din când în când în ea. Este gata cam în 10 minute.
CiteșteTocăm mărunt ceapa, apoi o călim. Adăugăm carnea tocată și o călim, apoi adăugăm bulion și condimente...
Citește