50 de ani de tradiție!

Rețete

Chiftele de năut cu sos de roșii și ierburi aromatice

Se pune năutul la înmuiat de cu seara în apă cu sare, binențeles după ce se spală bine. Dimineața se pune la forfotit cu un cățel de usturoi și frunză da dafin.

Citește

Mâncare de fasole roșie la ceaun-de post

Se lasă de seara fasolea la înmuiat după care o punem la fiert până ce aceasta fierbe pe jumătate. Punem în ceaun la încălzit uleiul adăugăm ceapa tăiată, punem și 50 ml apa...

Citește

Tocăniță de post cu ceapă, ardei și roșii

Tăiem ceapa și ardeii fideluță. Punem uleiul într-o cratiță. Adăugăm ceapa și o călim până se îngălbenește, amestecând din când în când în ea. Este gata cam în 10 minute.

Citește

Ardei și roșii umplute cu carne tocată

Tocăm mărunt ceapa, apoi o călim. Adăugăm carnea tocată și o călim, apoi adăugăm bulion și condimente...

Citește

Pentru o experienta cat mai buna de navigare, acest site foloseste cookie-uri. Mai multe detalii puteti gasi aici.